Caravan Center i Umeå

Caravan Center grundades 1988 och vi har över 60 års samlad erfarenhet av husvagn- och husbilsbranschen. 2013 tog vi ett nytt stort steg i utvecklingen med nya stora ändamålsenliga lokaler för att kunna möta en allt större efterfrågan

Vi är auktoriserade återförsäljare för Kabe och Adria husvagnar och husbilar samt Hymer och Carado husbilar. Caravan Center har ett ständigt stort utbud av begagnade husvagnar och husbilar i olika prislägen som du hittar på vår hemsida. De vi levererar genomgår alltid en leveransservice med omfattande funktionskontroller.

Vi erbjuder inte bara försäljning av husvagnar och husbilar, vi har även en stor Kamabutik. I vårt breda tillbehörssortiment ingår även en stor tält /markisutställning samt en komplett serviceverkstad. Hos oss hittar du även produkter från leverantörerna AL-KO Kober, Alde, Truma, Holiday Fritid, Thetford, Dometic, Thule, Omnistor och Fiamma.

Förtält har vi från de ledande tältproducenterna Isabella samt Svenska tält.

Vi är en auktoriserad serviceverkstad som utför årlig service, fukttester, gasolprovtryckningar, reparationer samt försäkringsarbeten.
Om du har andra förfrågningar så är du välkommen att kontakta oss så hittar vi en lösning för dig.


Välkommen in!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Caravan Center i Umeå

Vi är auktoriserade återförsäljare för Kabe och Adria husvagnar och husbilar samt Hymer och Carado husbilar, vi har även en Kamabutik med ett brett tillbehörssortiment samt en auktoriserad serviceverkstad.

.

Kontakta oss

Godsvägen 13
901 33 Umeå

Koordinater
63*51´21.44”N 20*12´39.16”Ö

Telefon: 090-18 84 40
E-post: info@caravancenterumea.se

Öppettider

Butik & Försäljning
Vardagar: 09.00 - 17.00
Lördagar: 10.00 - 14.00
(Lördagsöppet under perioden (24/3- 1/7) ej röda dagar

Verkstad
Vardagar: 09.00 - 17.00

Dela vår sida


Information om cookies