Caravan Center är auktoriserade återförsäljare för Hymer och Carado husbilar. Från hösten 2018 ingår även Dethleffs husvagnar och husbilar, samt Eriba husvagnar i vårt sortiment. Vi har ett ständigt stort utbud av begagnade husvagnar och husbilar i olika prislägen som du hittar på vår hemsida. Det som vi levererar genomgår alltid en leveransservice med funktionskontroller. Vi erbjuder inte bara försäljning av husvagnar och husbilar, vi har även en Kamabutik med ett brett tillbehörssortiment samt en serviceverkstad. Förtält har vi från de ledande tältproducenterna Isabella samt Svenska tält och exempel på andra leverantörer är bland annat: AL-KO Kober, Alde, Truma, Holiday Fritid, Thetford, Dometic, Thule, Omnistor och Fiamma. På serviceverkstaden är vi auktoriserade på de fabrikat vi säljer och utför garantiarbeten, diverse rep, fukttester, servicearbeten samt försäkringsarbeten.

 

Med Start oktober 2018 är vi även Fiat serviceverkstad. Om du har andra förfrågningar så är du välkommen att kontakta oss så hittar vi en lösning för dig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Caravan Center i Umeå

Caravan Center är auktoriserade återförsäljare för Hymer och Carado husbilar. Från hösten 2018 ingår även Dethleffs husvagnar och husbilar, samt Eriba husvagnar i vårt sortiment. Vi har ett ständigt stort utbud av begagnade husvagnar och husbilar i olika prislägen som du hittar på vår hemsida. Det som vi levererar genomgår alltid en leveransservice med funktionskontroller.

.

Kontakta oss

Godsvägen 13
901 33 Umeå

Koordinater
63*51´21.44”N 20*12´39.16”Ö

Telefon: 090-18 84 40
E-post: info@caravancenterumea.se

Öppettider

Butik & Försäljning
Vardagar: 09.00 - 17.00
Lördagar: 10.00 - 14.00


Verkstad
Vardagar: 09.00 - 17.00

Dela vår sida


Information om cookies