Hymer husbilar


Hymer är ett av de mest traditionsrika, mest innovativa och idag mest framgångsrika husvagns- och husbilstillverkarna i Europa.

Den status som är utmärkande för den ledande producenten av fritidsfordon grundar sig emellertid inte bara på dess långa tradition och erfarenhet utan främst på HYMERs aldrig sinande strävan att alltid vara något av en trendsättare när det gäller nya utvecklingar.

Och förutom en attraktiv utformning och bekväm interiör är det framför allt kundernas intresse för bästa kvalitet, innovativ teknologi och högsta säkerhet som står i fokus.

Hymer vill inte endast kunna erbjuda sina kunder de kvalitativt bästa fordonen, utan gör även på många andra områden allt för att främja det mobila fritidslivet och skapa optimala förutsättningar för husbilsvänner under deras resor.

 

 

 

 

 

 

Caravan Center i Umeå

Caravan Center är auktoriserade återförsäljare för Hymer och Carado husbilar. Från hösten 2018 ingår även Dethleffs husvagnar och husbilar, samt Eriba husvagnar i vårt sortiment. Vi har ett ständigt stort utbud av begagnade husvagnar och husbilar i olika prislägen som du hittar på vår hemsida. Det som vi levererar genomgår alltid en leveransservice med funktionskontroller.

.

Kontakta oss

Godsvägen 13
901 33 Umeå

Koordinater
63*51´21.44”N 20*12´39.16”Ö

Telefon: 090-18 84 40
E-post: info@caravancenterumea.se

Öppettider

Butik & Försäljning
Vardagar: 09.00 - 17.00
Lördagar: 10.00 - 14.00


Verkstad
Vardagar: 09.00 - 17.00

Dela vår sida


Information om cookies