Tyska Carados ambitioner är att ge dig valuta för pengarna med sina halvintegrerade husbilar. Med smarta lösningar, elegant design, rimlig prissättning och med hög kvalitet. Helt enkelt en riktigt bra kombination för att bli en riktigt bra husbil.

 

Produktionsanläggningen är en av de modernaste i sitt slag i Europa.
Företaget grundades 2005 som en del av Erwin-Hymer-gruppen i syfte att producera högkvalitativa, men billiga husbilar i instegssegmentet. För att uppnå dessa mål har man skapat en logistik med effektiva arbetsflöden och en modern maskinpark. Men det viktigaste, poängterar Carado, är de anställda. Personalen är välutbildad och högt motiverade vilket är en garanti för en bekymmersfri reseupplevelse, som var och en ger Carado.

Carado är helt inriktade på produktion av husbilar och tillverkar dessa med hög kompetens och professionalism i varje fordon enligt respektive kundkrav.

Mer än 40 fordon lämnar dagligen den 450 m och 250 m långa produktionslinjen. Förutom själva produktionslinjen finns i de stora och ljusa produktionshallarna även en egen möbelproduktion och produktion av sidoväggar.


I alla led i produktionen genomgår alla Carado modeller kontroller utifrån höga kvalitetsmål för att säkerställa en konsekvent hög standard.

Carado bygger på ett Fiatchassi. En Ducato närmare bestämt. Och till det finns en bra anledning: Inget annat chassi förflyttar en husbil så pålitligt. Carados grundmodeller har 2,3 l Multi-Jet med 96 kW / 130 hk, Multijet-direktinsprutning, avgasnorm EURO 6, ABS, EBD, bredspårchassi för mer körstabilitet och färddator. Detta är bara några av många tekniska data som gör Ducato till den perfekta basmodellen.

De olika påbyggnadsvarianterna kännetecknas av en extremt hög kvalitet på bearbetningen. Utsidan på tak och bakdel är av motståndskraftig glasfiberarmering med 5 års täthetsgaranti * och sidoväggen av aluminiumplåt. Elektriskt trappsteg, generöst garage, kvalitetsdörrar och fönster med dubbelglas är andra kvalitetskännetecken. Typiskt “Made in Germany” skulle man kunna säga.

Caravan Center i Umeå

Caravan Center är auktoriserade återförsäljare för Hymer och Carado husbilar. Från hösten 2018 ingår även Dethleffs husvagnar och husbilar, samt Eriba husvagnar i vårt sortiment. Vi har ett ständigt stort utbud av begagnade husvagnar och husbilar i olika prislägen som du hittar på vår hemsida. Det som vi levererar genomgår alltid en leveransservice med funktionskontroller.

.

Kontakta oss

Godsvägen 13
901 33 Umeå

Koordinater
63*51´21.44”N 20*12´39.16”Ö

Telefon: 090-18 84 40
E-post: info@caravancenterumea.se

Öppettider

Butik & Försäljning
Vardagar: 09.00 - 17.00
Lördagar: 10.00 - 14.00


Verkstad
Vardagar: 09.00 - 17.00

Dela vår sida


Information om cookies